Energetski kristali i minerali ugrađeni u ORTHOquantum Crystal TOUCH liniju

Energetski kristali i minerali

Crystal TOUCH
linija madraca i nadmadraca

U našu vodeću liniju madraca, nadmadraca i jastuka Crystal TOUCH, ugrađeno je deset fino usitnjenih posebno odabranih energetskih kristala i minerala. Kristali na mjestu spavanja su vodeći trend kod najkvalitetnijih svjetskih proizvođača madraca, pa je i naša tvrtka nakon tri godine razvoja i istraživanja, predstavila vrhunsku liniju madraca i nadmadraca Crystal TOUCH. Posebno smo pažljivo odabrali energetske kristale i minerale kako bi osigurali njihovo blagotvorno, poticajuće i iscjeljiteljsko djelovanje na kompletan organizam. Naročito smo poklonili pažnju da kristali ugrađeni u Crystal TOUCH imaju harmonizacijski, smirujući a istovremeno i poticajni utjecaj na spavača.

Citrin

Citrin je izvanredan kamen za punjenje i dopunjavanje energijom. odlično djeluje kod degenerativnih bolesti, bolesti probavnog sustava, slezene i jetre. Suprotstavlja se infekcijama bubrega i mokraćnog mjehura, pomaže kod problema s očima, poboljšava cirkulaciju krvi, regulira rad štitnjače, pomaže kod menstrualnih problema i simptoma menopauze poput valunga, usklađuje hormone i smanjuje zamor.

Ružičasti kvarc

Fizički ružičasti kvarc jača srce, krvožilni sustav i pročišćava tjelesne tekućine. Pomaže kod problema s plućima i prsima. Ublažava vrtoglavicu i probleme s bubrezima, nadbubrežnim žlijezdama. Vjeruje se da povećava plodnost. Kamen ili eliksir smiruje opekotine i plikove i poboljšava ten. Koristan je kod alcheimerove i parkinsonove bolesti, kao i kod senilne demencije.

Malahit

Malahit je izuzetno prilagodljiv iscjeljujući kamen. Posebno je korisan za grčeve, uključujući menstrualne grčeve, olakšava porođaj. Odgovara ženskim spolnim organima i liječi sve spolne nezdravosti. Ovaj kamen snižava krvni pritisak, djeluje na astmu, artritis, epilepsiju, frakture, natekle zglobove, izrasline, putnu mučninu, vertigo, tumore, očni živac, gušteraču i slezenu. Usklađuje staničnu DNA strukturu, poboljšava imuni sustav. Malahit stimulira oslobađanje toksina iz jetre, smanjuje stvaranje kiseline u tkivu. Djeluje i na dijabetes.

Gorski kristal

Gorski kristal je vrhunski iscjelitelj i može se koristiti za bilo koje stanje. Stimulira imuni sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Odlično djeluje na opekotine. Aktivira i balansira rad epifize i hipofize. Čisti krvne žile, stabilizira krvni tlak, pomaže radu srca i mozga.

Obsidian

Pomaže probavljanju svega što je teško prihvatljivo. Detoksificira, razgrađuje blokade i napetost fizičkog i suptilnih tijela, uključujući i otvrdnule arterije. Smanjuje bol kod artritisa, problema sa zglobovima, grčeva i povreda. Kao eliksir korisan je kod šoka. Umanjuje bol i zaustavlja krvarenje, potpomažući cirkulaciju. Ovaj kamen grije ekstremitete. Može se koristiti da smanji uvećanu prostatu.

Granat

granat pojačava i aktivira cijeli naš organizam. Prvenstveno i preventivno djeluje na rad srca, regulira krvni tlak, podržava stvaranje crvenih krvnih zrnaca, koristi se za izradu lijekova za leukemiju i slabokrvnost. Na seksualne organe djeluje kao afrodizijak. Pozitivan utjecaj ima na neplodnost i impotenciju uzrokovanu psihičkim problemima. Granat možemo koristit za masažu protiv reume i artritisa. Eliksir od granata pojačava jetru i slezenu dok ga izvana možemo koristit za kožne površinske bolesti.

Sodalit

Sodalit je kamen logike, racionalnosti, učinkovitosti i istine. Pomaže rad u grupi, stimulira razmišljanje, pomaže u prepirkama, svađama i drugim neslaganjima. Potiče poštene emocije. Donosi porast inteligencije, znanja; može ujediniti logiku i duhovno. Koristan je za žlijezde, oči, probavni sustav, nesanicu, nedostatak kalcija, za brže liječenje prehlada.

Apatit

Apatit potiče ekstrovertnost, otvorenost. Smanjuje flegmatičnost, ravnodušnost, iscrpljenost, razdražljivost i agresiju. Pomaže i promovira komunikaciju na svim razinama (verbalnu, pisanu, kroz glazbu itd...). Jako je zanimljivo da nam pomaže otpustiti nekoga ili nešto što nam više nije korisno u životu, uključujući nerazriješena pitanja iz prošlosti. Apatit stvara zdrave prehrambene navike (na što sugerira i njegovo ime), posebno njegove žute varijante i pamaže smanjiti celulit. Također stimulira rast hrskavice, kostiju i zubi. Smanjuje djelovanje kostobolje, rahitisa, slomljenih kostiju i pomaže popraviti držanje (stav) tijela.

Akvamarin

Akvamarin smiruje um, uklanja nevažne misli, filtrira informacije koje stižu do mozga, izoštrava intelekt, bistri percepciju i raščišćava konfuziju. Koristan je za završavanje poslova na svim razinama. Oslobađa blokiranu komunikaciju i poboljšava sposobnost izražavanja. Jača intuiciju i omogućava jasno viđenje. Prekrasan za meditaciju, priziva visoke nivoe svijesti. Akvamarina je koristan kod grlobolje, natečenih žlijezda, regulira hormon rasta. Djeluje kao tonik, ojačava organe za čišćenje tijela, pomaže očima, zubima, želucu. Koristan je kod kratkovidnosti i dalekovidnosti.

Šungit

Šungit uistinu ima čudotvorno djelovanje na organizam i postaje sve popularniji zbog mnogih ljekovitih svojstava. Odlična je zaštita od elektromagnetskih zračenja , jaka zaštita od psihičkih napada, štiti, pročišćava i obnavlja ljudsko energetsko polje. Pomaže smiriti emocije, smanjuje stres i promjene raspoloženja. Izvrstan za uzemljenje, pomaže kod problema s cirkulacijom, anemijom i ostalih krvnih poremećaja. Ima protuupalno djelovanje, smiruje probleme s mišićima, ubrzava ozdravljenje. Šungit čovjeku vraća vitalnost i pomlađuje organizam. Ublažava glavobolju, bol u križima, reumu, uklanja neurološka stanja, normalizira san, stabilizira krvni tlak, poboljšava funkciju respiratornog sustava, jača imunitet, pojačava aktivnost, uključujući i seksualnu.