3

Madraci, nadmadraci i jastuci ORTHO quantum

Zašto baš ORTHO quantum?

Zaštita od geopatogenih zračenja

Zahvaljujući najefikasnijoj svjetskoj tehnologiji, naši proizvodi pružaju pouzdanu i dugotrajnu zaštitu od štetnih geopatogenih zračenja


Ugodnost i kvaliteta

Visoka elastičnost i termo-senzibilna struktura madraca, nadmadraca i jastuka daje Vam izvanredno nadprosječno ugodno mjesto za spavanje.


Moć kristala

Specifična kristalna struktura matarijala izvanredna je antibakterijska zaštita, te je i hipoalergenska.

Provjerena kvaliteta – sukladno normi HRN EN 1957:2013

Crystalline

Vodeća linija proizvoda

U našu vodeću liniju madraca, nadmadraca i jastuka Crystalline, ugrađeno je deset fino usitnjenih posebno odabranih energetskih kristala i minerala. Kristali na mjestu spavanja su vodeći trend kod najkvalitetnijih svjetskih proizvođača madraca, pa je i naša tvrtka nakon tri godine razvoja i istraživanja, predstavila vrhunsku liniju madraca i nadmadraca Crystalline. Posebno smo pažljivo odabrali energetske kristale i minerale kako bi osigurali njihovo blagotvorno, poticajuće i iscjeljiteljsko djelovanje na kompletan organizam. Naročito smo poklonili pažnju da kristali ugrađeni u Crystalline imaju harmonizacijski, smirujući a istovremeno i poticajni utjecaj na spavača.

Ugodnost i kvaliteta

Ugodnost
Kvaliteta

Kao dodatnu antibakterijsku zaštitu u našu ORTHO quantum navlaku za madrac i nadmadrac ugrađujemo koloidno ( medicinsko ) srebro. Pozitivni ioni srebra ne dopuštaju razvoj bakterija, virusa i gljivica pa dobivamo ugodno, sigurno i zdravo mjesto za spavanje.

ORTHO quantum madrac i nadmadrac - karakteristike

Raspodjela tjelesne težine
raspodjeljuju težinu tijela i smanjuju pritisak na pojedine točke tijela. Konvencionalni madraci nemaju tu mogućnost, pa se tijelo tijekom noći često okreče i dolazi do ukočenosti tijekom sna. Nakon samo nekoliko trenutaka poprimiti će formu koja savršeno odgovara obliku i težini Vašeg tijela.
Neprobojni za sva štetna zračenja
neprobojni su za sva štetna zračenja, stvaraju zonu sigurnog spavanja cca 70 do 80 cm iznad ležaja, blokiraju sva geopatogena zračenja, prvenstveno Hartmannovo zračenje, Curryevo zračenje i štetna zračenja podzemnih vodenih tokova. To izuzetno svojstvo ima svaki ORTHO quantum madrac i nadmadrac u svojem cijelom životnom vijeku.
Dostupni u svim veličinama
dostupni su u svim veličinama i izvedbama isključivo po narudžbi i specifikaciji kupca. Madrace ORTHO quantum proizvodimo u debljini od 20 do 25cm, isključivo po mjeri i specifikaciji klijenta. U madrac ugrađujemo kao bazu 14 do 19 cm višeslojne hladno lijevane spužve HR 35 i 6 cm čistog ORTHO quantum materijala. Nadmadrace ORTHO quantum proizvodimo u debljinama od 7 cm ili 5 cm, isključivo po mjeri i specifikaciji klijenta, od čistog ORTHO quantum materijala.
Jednostavno održavanje
jednostavani su za održavanje, imaju presvlaku koja se lako mijenja i pere.
Hipoalergijsku su
hipoalergijski su, ne sadrže poznate alergene. ORTHO quantum nije pogodna okolina za razvoj bakterija, virusa, gljivica, grinja.
Niti koloidnog srebra
u navlaku od vrhunskog gustog tkanja ugrađujemo niti čistog koloidnog srebra, inovativnu 3 D mrežicu koja sprječava ulaz vlage i regulira temperaturu. Navlaka je periva na 40°C. Zatvarač je ugrađen s tri strane radi lakšeg održavanja.
Jamstvo kvalitete
ORTHO quantum madraci i nadmadraci imaju 5 godišnje jamstvo.
Proizvodimo ih u dvije varijante
- ORTHO quantum Crystalline - ORTHO quantum Siguran San

ORTHO quantum madraci i nadmadraci su tehnološki inovativni, sigurni, vrhunski udobni, prilagođeni svima od najstarijih do najmlađih! Omogućite sebi i Vašim najmilijim vrhunsko iskustvo sigurnog i okrepljujućeg sna!