Proizvodi

ORTHO quantum jastuk
listopad 18, 2017

ORTHO quantum nadmadrac

Kategorija:

 


Madraci i nadmadraci ORTHO quantumKristalna struktura

Programirana specijalna kristalna struktura.Visoka specifična gustoća

Blokira prolazak svih štetnih geopatogenih zračenja kroz madrac i nadmadrac.Sigurno spavanje

ORTHO quantum materijal pruža cjelovitu i efikasnu zaštitu od svih štetnih geopatogenih zračenja.Crystalline

U našu vodeću liniju madraca, nadmadraca i jastuka Crystalline, ugrađeno je deset fino usitnjenih posebno odabranih energetskih kristala i minerala.ORTHO quantum

ORTHO quantum je visoko-elastični, otvoreno-stanični, jedinstveni materijal sa termo senzitivnim svojstvom. Za razliku od obične poliuretanske pjene ORTHO quantum materijal je građen od milijardi visoko-elastičnih otvorenih stanica koje reagiraju na temperaturu ljudskog tijela i na težinu tijela prilagodbom koja rezultira oblikovanjem ORTHO quantum materijala po vašem tijelu. Zahvaljujući posebnoj strukturi, ORTHO quantum materijal jednakomjerno raspoređuje težinu tijela tako da gotovo u potpunosti otklanja loše učinke gravitacije na strukture tijela. ORTHO quantum madrac je madrac koji se u potpunosti prilagođava baš vašem tijelu!
Crystalline

Specifična kristalna struktura i gustoća ORTO quantum materijala ne dozvoljava da se u njoj nasele nikakvi infekti, grinje i slično, te je hipoalergijska. Isto tako kristalna struktura ORTHO quantum materijala nepogodana je za razvoj bakterija, virusa i gljivica. Kao dodatnu antibakterijsku zaštitu u našu ORTHO quantum navlaku za madrac i nadmadrac ugrađujemo koloidno ( medicinsko ) srebro. Pozitivni ioni srebra ne dopuštaju razvoj bakterija, virusa i gljivica pa dobivamo ugodno, sigurno i zdravo mjesto za spavanje.